PASS Access Systems

Gerard ter Veen, Pass access systems (NL):
”Kansainvälistyminen on Rubenin saavutus”

”Olen työskennellyt Bam Bormetin kanssa 25 vuotta, joten olen tuntenut Rubenin pienestä pojasta asti. Näin hänen aloittavan yhtiössä, ensin oppilaana ja myöhemmin pääosin ohjelmistokehittäjänä.

Muutaman viime vuoden aikana, hänen aloitettua yhtiön johtajana, on siinä tapahtunut valtavaa edistymistä: kansainvälistyminen on ollut yksi ja tietenkin myös muuttaminen uusiin suurempiin toimitiloihin.

Joskus niin kiireisinä aikoina muodostuu riski hukata keskittyminen ydinliiketoimintaan ja asiakkaisiin, mutta Ruben huomioi ne asiat nopeasti ja tarkasti kun ne ottaa hänen kanssaan esille. Hän keskustelee asioista hyvin avoimesti ja tekee kovasti työtä tehokkuuden parantamiseksi ja sekä tuotantoprosessin että lopputuotteiden optimoimiseksi.

Syy miksi olen ollut yhteistyössä Bam Bormetin kanssa niin monia vuosia, on heidän tuotteidensa laatu. Pitkän aikavälin liikesuhteita on mahdollista rakentaa vain toimittamalla huippulaatua.

Tapa jolla yhtiö nyt kehittää kansainvälistymistä on valtavan fiksu ja he saavat siksi solmittua upeita sopimuksia, kuten Schipholin lentoaseman kulunvalvonta. Se on pääosin Rubenin ansiota.”