Käsikäyttöinen puomi alushameen kanssa

Etsitkö luotettavaa manuaalista sulkuratkaisua, jossa on poikkeukselliset turvaominaisuudet? Käsikäyttöinen sulku, joka voidaan lukita turvallisesti snapper- tai sylinterilukolla, on täydellinen valinta. Tämä vankka ja monipuolinen kulunvalvontajärjestelmä on suunniteltu parantamaan turvallisuutta ja liikenteen hallintaa erilaisissa ympäristöissä.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Alahame: Tämä käsikäyttöinen este on varustettu alahelmalla, joka tarjoaa ylimääräisen turvakerroksen.
  • Lukitusmekanismi: Manuaalinen esteemme voidaan lukita luotettavasti sekä avoimeen että suljettuun asentoon, mikä antaa sinulle täyden hallinnan pääsystä. Voit valita snapper- tai sylinterilukon erityisturvatarpeidesi mukaan.
  • Suurin varren pituus: Tämä käsikäyttöinen este soveltuu monenlaisiin sovelluksiin, sillä sen käsivarren enimmäispituus on 6 metriä. Olipa kyse pysäköintialueista, kaupallisista komplekseista tai asuinalueista, se hallitsee tehokkaasti ajoneuvojen pääsyä.

Monipuolinen ja turvallinen

Käsikäyttöinen sulkumuovi, jossa on alahelma, on suunniteltu vastaamaan erityisvaatimuksiasi. Sen lukitusmekanismi ja vankka rakenne lisäävät turvallisuutta, joten se sopii erinomaisesti kohteisiin, joissa valvottu pääsy on välttämätöntä. Tarvitsitpa sitten tehokasta liikenteen hallintaa tai parannettua turvallisuutta, käsikäyttöinen esteemme on suunniteltu luotettavasti toimivaksi.